Äänet kuuluvat liian hiljaa, mutta taustaäänet normaalisti.

Silloin kun sarjan tai elokuvan äänet eivät kuulu tarpeeksi hyvin, mutta taustaäänet ja musiikki vaikuttavat normaaleilta, seuraa alla olevia ohjeita.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Muuta ääniasetuksia
  1. Siirry Apple TV:n asetusvalikkoon ja valitse sitten Video ja ääni (Video and Audio).

2. Vieritä alas kohtaan Ääni (Audio) ja valitse sitten Äänimuoto (Audio Format).

3. Valitse Vaihda muotoa (Change Format).

4. Valitse Uusi muoto (New Format) ja valitse sitten Dolby Digital 5.1.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, siirry uudelleen Vaihda muotoa (Change Format) -valikkoon, valitse Stereo ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.