Netflixin virhe M7399-1260-00000025

Jos saat virhekoodin M7399-1260-00000025, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Anteeksi keskeytys
Valitettavasti pyynnössäsi tapahtui virhe.

Se tarkoittaa yleensä sitä, että tietokoneesi evästetiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tyhjennä netflix.comin evästeet ja sivustotiedot
  1. Kirjoita tai kopioi selaimesi osoitekenttään chrome://settings/content/all?searchSubpage=netflix.com ja paina sitten Enter tai Return.

2. Klikkaa Tyhjennä näkyvät tiedot (Clear displayed data) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tai:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää (More).

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

4. Klikkaa Evästeet ja muut sivuston tiedot (Cookies and other site data).

5. Klikkaa Katso kaikki sivustotiedot ja käyttöoikeudet (See all site data and permissions).

6. Etsi luettelosta netflix.com ja klikkaa Poista (Remove).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.