Netflixin virhe tvq-rnd-100

Jos saat virhekoodin tvq-rnd-100, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Netflix on kohdannut virheen. Yritetään uudelleen [X] sekunnin kuluttua.

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi ei saa yhteyttä Netflixiin verkko-ongelman takia. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Yritä uudelleen

Valitse virhenäytöltä Yritä uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

• Jos saat uuden virhekoodin valittuasi kohdan Yritä uudelleen, hae uusi virhekoodi ohjekeskuksestamme, niin saat ohjeet ongelman korjaamiseksi.

• Jos virheilmoitus ei muutu, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?