Netflix ilmoittaa: Laitehäiriö. (500.-117)

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Laitehäiriö. Yritä uudelleen (500.-117)

Se tarkoittaa usein sitä, että laitteessa on tietoja, jotka pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sulje sovellus ja avaa se uudelleen

1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina sovellusta hetken aikaa ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Pakota lopetus (Force Stop) > OK.

4. Avaa sovellus uudestaan ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen sulkeminen ja uudelleen avaaminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Toimi näin

Jos saat yhä virheilmoituksen edellä mainittuja ohjeita noudatettuasi, tarkista Android-puhelimellasi tai -tabletillasi näkyvä virhekoodi: