Apua puhelinnumeron vahvistamiseen

Jos olet vahvistusruudussa, voit antaa puhelinnumeron ja maan uudelleen klikattuasi takaisin-painiketta.

Jos et ole enää vahvistusruudussa, voit vaihtaa puhelinnumerosi tilisi puhelinnumero-osiosta.

1. Tarkista, että antamasi puhelinnumero ja maa ovat oikein.

• Voit antaa puhelinnumeron ja maan uudelleen klikattuasi vahvistusruudun takaisin-painiketta tai käymällä tilisi puhelinnumero -osiossa.

2. Jos näkyvissä oleva puhelinnumero on väärä, valitse Lähetä koodi uudelleen.

• Joskus kestää hetken, ennen kuin koodi tulee perille.

3. Kun saat kuusinumeroisen koodin, anna se vahvistusruudulla ja valitse Vahvista.

1. Varmista, että antamasi koodi on viimeisin saamasi Netflixin vahvistuskoodi.

2. Jos viimeisin Netflix-vahvistuskoodi ei toimi, valitse Lähetä koodi uudelleen.

• Joskus kestää hetken, ennen kuin koodi tulee perille.

3. Kun saat kuusinumeroisen koodin, anna se vahvistusruudulla ja valitse Vahvista.

Jos olet jo kokeillut edellä kuvailtuja vaiheita, mutta tarvitset silti apua, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.