Netflixin virhe S7336

Jos saat tietokoneella virhekoodin S7336, jonka yhteydessä on seuraava viesti:

Anteeksi keskeytys
Ongelma vaikuttaa liittyvän näyttöön. Varmista, että näyttö on HDCP-yhteensopiva eikä AirPlay-peilaus ole käytössä. Ota yhteyttä Apple-tukeen.

Se tarkoittaa yleensä, että videokaapeli, jolla tietokone on yhdistetty näyttöön, estää Netflixin toimimisen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käytä tuettua videokaapelia

Varmista, että käytät tuettua videokaapelia:

Huomautus:
Jos käytät videokaapelin adapteria, kummankin sovittimen pään on oltava sellaisia, joita tuetaan.
  • HDMI tai HDMI Mini

• USB-C (tyyppi C)

• Thunderbolt

• DisplayPort tai DisplayPort Mini

Jos ongelmat jatkuvat ja käytät tuettua videoyhteyttä tai et käytä ulkoista näyttöä, seuraa alla olevia ohjeita.

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.