Netflixin virhe T7121-3078

Jos saat Teslan kosketusnäytöllä virhekoodin T7121-3078, johon liittyy seuraava viesti:

Anteeksi keskeytys
Näyttää siltä, että selaimesi tätä versiota ei enää tueta. Asenna selaimen uusin versio, niin voit jatkaa katselua.

Se tarkoittaa, että Tesla pitää päivittää. Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Teslan päivitys

1. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon.

2. Napauta Hallinta (Controls), sitten Ohjelmisto (Software). Tesla alkaa etsiä päivityksiä.

3. Napauta Päivitys on saatavilla (Update available).

4. Napauta Asenna heti (Install Now).

Huomautus:
    Et voi ajaa autoa ennen kuin päivitys on valmis.
  5. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.