Netflix-peli ilmoittaa: Kirjaudu ulos ainakin yhdeltä laitteelta, jotta voit kirjautua sisään tällä laitteella.

Jos saat seuraavan virheilmoituksen, kun yrität kirjautua sisään tai pelata Netflix-peliä:

Kirjaudu ulos ainakin yhdeltä laitteelta, jotta voit kirjautua sisään tällä laitteella.

Se tarkoittaa, että yrität pelata pelejä liian monella laitteella samaa tiliä käyttäen. Vapauta paikka kirjautumalla ulos Netflix Gamesista tai Netflix-sovelluksesta laitteilla, jotka eivät ole käytössä.