Netflixin virhe Playback:10013;

Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.

Tämä virhe tarkoittaa yleensä, että jotkin laitteeseesi tallennetut tiedot pitää päivittää tai että verkko-ongelma esti Netflixiä toimimasta.

Korjaa ongelma näin:

Sulje sovellus ja avaa se uudelleen

1. Avaa Appien vaihtaminen (App Switcher) painamalla Koti-painiketta kahdesti. Jos laitteessasi ei ole Koti-painiketta, pyyhkäise ruutua alhaalta ylöspäin päästämättä irti.

2. Pyyhkäise sovellusta ylöspäin sulkeaksesi sen.

3. Avaa sovellus ja yritä uudelleen.

Huomautus:
Nämä vaiheet saattavat olla erilaiset sinun laitteellasi. Applen tukisivustolla on ohjeet sovellusten sulkemiseen ja uudelleenavaamiseen iPhonella tai iPadilla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.