Netflix ilmoittaa: Salli evästeet voidaksesi jatkaa.

Virheilmoitus tarkoittaa, että verkkoselaimesi asetus estää evästeet, joita netflix.com-sivusto tarvitsee toimiakseen. Ota evästeet käyttöön näiden ohjeiden avulla.

Puhelimet ja tabletit

1. Valitse Chromen oikeassa yläkulmassa Valikko (Menu) ja klikkaa sitten Asetukset (Settings).

2. Klikkaa vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security).

3. Klikkaa Kolmannen osapuolen evästeet.

4. Varmista, että Salli kolmannen osapuolen evästeet -asetus (Allow third-party cookies) on päällä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Etsi luettelosta Safari ja valitse se.

3. Laita pois päältä Estä kaikki evästeet (Block All Cookies).

1. Avaa Samsung-selain.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Valikko (Menu) .

3. Napauta Asetukset (Settings) .

4. Napauta Sivustot ja lataukset (Sites and downloads).

5. Napauta Sivuston käyttöoikeudet (Site permissions).

6. Napauta Evästeet (Cookies).

7. Laita päälle Salli kaikki evästeet (Allow all cookies).

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tietokoneet

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) .

2. Klikkaa Asetukset > Tietosuoja ja yksityisyys > Evästeet ja muut sivuston tiedot (Settings > Security & Privacy > Cookies and other site data).

3. Laita päälle Salli kaikki evästeet (Allow all cookies).

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muuta (Settings and more) .

2. Klikkaa Asetukset (Settings).

3. Klikkaa Evästeet ja sivuston käyttöoikeudet (Cookies and Site Permissions).

4. Klikkaa Hallinnoi ja poista evästeitä ja sivustotietoja (Manage and delete cookies and site data).

5. Varmista, että kohta Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja (suositellaan) (Allow sites to save and read cookie data (recommended)) on laitettu päälle.

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Valikko (Menu) .

2. Klikkaa Asetukset > Tietosuoja ja turvallisuus (Settings > Privacy & Security)

3. Klikkaa Tavallinen (Standard) kohdasta Tehostettu seurannan suojaus (Enhanced Tracking Protection).

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Safari.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja klikkaa sitten Lisävalinnat (Advanced).

3. Varmista, että Estä kaikki evästeet -valintaruutu (Block all cookies) ei ole valittuna.

4. Sulje ikkuna ja kokeile Netflixiä uudestaan.