Netflixin virhe D7361-1254-8004CD22

Jos saat virhekoodin D7361-1254-8004CD22 ja seuraavan ilmoituksen:

Anteeksi keskeytys
Valitettavasti pyynnössäsi tapahtui virhe.

Se tarkoittaa, että käyttämässäsi ruudussa tai tietokonenäytössä ei ole sisäänrakennettua sisällön suojausta, jonka Netflix vaatii toimiakseen. Korjaa virhe näiden ohjeiden avulla.

Irrota kakkosnäytöt

Irrota tietokone ulkoisista näytöistä sekä televisiosta ja yritä toistaa TV-sarja tai elokuva uudelleen. Jos tämä korjaa ongelman, on todennäköistä, että ulkoinen näyttösi tai televisiosi ei tue HDCP-kopiosuojausta.