Afterparty – Ohjeet ja tuki

Afterpartyssa pelaat Miloa ja Lolaa, kahta hiljattain kuollutta kaverusta, joilla on nyt edessään ikuisuus helvetissä. Eräs porsaanreikä tarjoaa kuitenkin toivoa: jos juot Saatanan pöydän alle, hän päästää sinut takaisin Maahan.

Tietoja pelistä

Alustat: macOS, Nintendo Switch, PS4, PS5, Windows PC, Xbox One ja Xbox Series X|S

Huomautus:
Tämä peli ei sisälly Netflix-jäsenyyteesi.

Pelikategoria: Seikkailu

Pelaajien määrä: Yksinpeli

Offline-pelaaminen: kyllä

Ikäraja: katso pelin tiedot haluamasi pelialustan sovelluskaupasta

Kielet: katso pelin saatavilla olevat kielet sovelluskaupasta

Kehittäjä: Night School Studio (Netflix-pelistudio)

Latausohjeet

Katso järjestelmävaatimukset ja latausohjeet Afterparty-osiosta Night School Studion sivuilta.

Ongelmien vianetsintä

Onko sinulla peliin liittyvä ongelma? Katso Night School Studion sivuilta.