Next Stop Nowhere – Ohjeet ja tuki

Värikkääseen ja armottomaan ulkoavaruuteen sijoittuva matkaseikkailu.

Lisätietoja Next Stop Nowhere -pelistä löytyy Night School Studion sivuilta.

Tietoja pelistä

Alustat: Saatavilla Apple Arcadesta Apple TV:lle, iPhonelle, iPadille, iPod touchille ja macOS:lle

Huomautus:
Tämä peli ei sisälly Netflix-jäsenyyteesi.

Pelikategoria: Seikkailu

Pelaajien määrä: Yksinpeli

Offline-pelaaminen: kyllä

Ikäraja: katso pelin tiedoista App Storesta

Kielet: arabia, kiina (yksink.), kiina (trad.), hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, turkki

Kehittäjä: Night School Studio (Netflix-pelistudio)

Latausohjeet

Katso järjestelmävaatimukset ja latausohjeet Next Stop Nowhere -osiosta Night School Studion sivuilta.

Ongelmien vianetsintä

Onko sinulla peliin liittyvä ongelma? Katso Night School Studion sivuilta.

Etkö löydä etsimääsi? Katso Night School Studion tukisivustolta.