Too Hot to Handle: Love Is a Game – Pelaamiseen liittyvät kysymykset

Onko peli jumissa, etkä pysty jatkamaan? Pohditko, miten jokin juttu toimii pelissä? Onko sinulla kysyttävää asetuksista? Tässä on vastauksia yleisiin pelikysymyksiin.

Saattaa sisältää spoilereita.

Vastauksia yleisimpiin pelaamista koskeviin kysymyksiin löytyy myös itse pelistä. Löydät luettelon peliohjeiden aiheista napauttamalla pelissä kohtaa Settings (Asetukset) > Tutorials (Opastus).

Avatarin ulkonäön tai nimen muuttaminen
Valitse avatarisi vartalotyyppi, ihonväri ja pronominit Avatar Creation -ruudussa (Avatarin luominen) pelin alussa. Valitsemisen jälkeen avataria ja nimeä ei voi muuttaa saman läpipeluun aikana. Jos kuitenkin haluat muuttaa niitä, aloita uusi peli valitsemalla Seasons-välilehti (Kaudet) ja napauttamalla Restart Season (Aloita kausi alusta).

Napauttamalla Restart Season -painiketta (Aloita kausi alusta) poistat nykyisen pelitilanteesi kokonaan!

Hiusten, asun tai asusteiden muuttaminen
Voit muuttaa kampausta, asua ja asusteita useita kertoja pelin aikana. Kun haluat muuttaa niitä, mene omaan tyylikirjaasi. Klikkaa profiilikorttia Home-välilehden (Aloitus) kohdassa SEASON 1 CAST (Kauden 1 hahmot) ja valitse oikeasta yläkulmasta muokkauskuvake. Kun olet vahvistanut ja tallentanut tyylisi, se näkyy heti pelissä.

Luonteenpiirteiden muuttaminen
Luonnetta ei tarvitse määrittää heti pelin alussa, toisin kuin ulkonäkö. Saat vapaasti valita oletko Sweet (Kiltti) , Naughty (Tuhma) , Agreeable (Miellyttävä) vai yhdistelmä niitä kaikkia! Voit nostaa tiettyä luonteenpiirrettä tekemällä valintoja, jotka liittyvät siihen.

Hahmojen nimien emojit
Hahmojen nimien vieressä näkyvät emojit kertovat heidän hallitsevan luonteenpiirteensä: Sweet (Kiltti) , Agreeable (Miellyttävä) tai Naughty (Tuhma)

Potentiaalisten ihastusten suodattaminen
Kaikkia ihastuksia voi lähestyä romanttisesti sukupuolesta riippumatta. Tee pelissä romanttisia valintoja niitä hahmoja kohtaan, joihin haluat tutustua syvemmin.

Suhdemittari
Suhdemittari näyttää, miten läheinen olet kunkin hahmon kanssa. Se voi näyttää romanssin tilan ihastuksen kanssa tai ystävyyden tilan sellaisten hahmojen kanssa, joiden kanssa romanssi ei ole mahdollinen.

Suhteen parantaminen muihin hahmoihin
Voit lähentyä muita hahmoja tekemällä tiettyjä valintoja pelissä. Jotkin valinnat nostavat suhdemittaria, toiset taas eivät. Et voi menettää jo saamiasi pisteitä.

Lana
Lana on interaktiivinen tekoälyääni, joka tarkkailee hahmoja, antaa sinulle ohjeita retriitin aikana sekä pitää sinut ruodussa lipsuessasi kaidalta polulta kannustaen luomaan syvällisempiä suhteita, jotka perustuvat muuhunkin kuin ulkonäköön.

Sääntöjen rikkominen
Lana on silmä tarkkana koko ajan. Jos rikot jotakin sääntöä, yhteisestä palkintopotista vähennetään rahaa. Pelivalinnat, jotka rikkovat sääntöjä, on merkitty huutomerkillä. Ole valmis maksamaan hinta, jos päätät vähän villiintyä!

Rahan ansaitseminen
Vaikka rikkoisitkin joitakin sääntöjä, saatat jossain vaiheessa saada tilaisuuden tekosi hyvittämiseen. Ja jos selviydyt Lanan viimeisestä ja vaikeimmasta testistä, hän saattaa palkita sinut palauttamalla osan menetetyistä rahoista pottiin! Pidä silmäsi auki näiden tilaisuuksien varalta!

Asun tai kampauksen muuttaminen treffeille
Voit vapaasti muokata kampaustasi ja asuasi ennen treffejä. Voit stailata myös seuralaisesi. Tekemäsi muutokset kestävät vain treffien ajan, joten pidä hauskaa!

Treffien sujumisen seuraaminen
Kun treffit alkavat, hyvät valinnat täyttävät mittaria sydämillä. Treffimittarin rakkauspisteet lisätään treffien lopuksi suhdemittariin, joten hyödynnä tämä tilaisuus lähentymiseen!

Kello muuttuu vihreäksi
Jos Lana päättää, että luot merkittävää suhdetta johonkin hahmoon, hän voi muuttaa kellojenne valot vihreiksi. Jos näin käy, säännöt ja seksikielto eivät enää koske teitä. Muista nauttia tilanteesta täysin rinnoin!

Suoritetut saavutukset ilmestyvät uudelleen
Joidenkin saavutusten suorittaminen edellyttää tiettyjen toimintojen tekemistä monta kertaa. Achievements-välilehdellä (Saavutukset) näet, että monivaiheisten saavutusten alla on useampia pokaalikuvakkeita. Mitä useampia saavutuksia, sitä suurempi palkinto – joten muista kerätä pokaaleja!

Pelivaluutan ansaitseminen
Pelivaluuttaa eli Charismaa voi ansaita pelaamalla peliä ja keräämällä saavutuksia. Saat jokaisesta saavutuksesta Charisma-pisteitä, olipa kyseessä sitten vain yksi vaihe tai koko saavutus. Käy säännöllisesti Achievements-välilehdellä (Saavutukset) keräämässä Charisma-pisteesi. Ansaitsemasi Charisma-pisteet näkyvät Achievements-välilehden (Saavutukset) oikeassa yläkulmassa. Avaa Charismalla tarinan bonussisältöä.

Bonussisältö
Bonussisältöön pääsee hahmojen profiilikorttien kautta Home-välilehden (Aloitus) kohdassa SEASON 1 CAST (Kauden 1 hahmot). Napauta jotakin profiilikorttia ja sitten kortin alalaidassa olevaa Bonus Scenes -painiketta (Bonuskohtaukset). Nämä avautuvat, kun etenet pelissä, ja niitä voi ostaa Charisma-pisteillä. Ansaitse Charisma-pisteitä keräämällä saavutuksia ja kurkista suosikkihahmojesi kulissien taakse!

Luvun aloittaminen alusta
Jos haluat aloittaa luvun alusta, napauta ensin Seasons-välilehteä (Kaudet) ja sitten Restart Season -painiketta (Aloita kausi alusta).

Kun napautat Restart Season -painiketta (Aloita kausi alusta), poistat nykyisen tarinatilanteesi, mukaan lukien muokatun ulkonäkösi ja suhdetilanteesi muiden hahmojen kanssa.

Aiemmin luetun sisällön ohittaminen
Kun olet pelannut kokonaisen kauden läpi, voit käyttää ohitustoimintoa päästäksesi nopeasti uusiin kohtiin, saavuttaaksesi pelin muita loppuja tai kokeaksesi lempihetkesi uudelleen. Voit pikakelata eteenpäin painamalla pitkään mitä tahansa näytön kohtaa. Ohitustoiminto pysähtyy automaattisesti kaikissa valinta-, treffi- ja bilekohdissa, jotta saat riittävästi tietoa oikeiden päätösten tekemiseen.

Valintojen yhteenvetoprosentti CHAPTER RECAP -ruudulla (Luvun yhteenveto)
Valintojen vieressä oleva %-merkki näyttää mikä prosenttiosuus pelaajista valitsi kyseisen vastauksen. Vihreällä korostettu vastaus on sinun valintasi. Prosenteista näet, miten valintasi vertautuvat muihin pelaajiin.

Haluatko lisätietoja pelistä Too Hot to Handle: Love Is a Game? Käy Ohjeet ja tuki -sivulla.