Netflix ilmoittaa: Tämä laite ei tue livestriimausta.

Jos saat virhekoodin E125 tai seuraavan ilmoituksen:

Tämä laite ei tue livestriimausta.
Voit katsoa live-tapahtuman useimmilla uusilla laitteilla.

Se tarkoittaa, että laitteesi ei tue livestriimausta. Jotkin harvat sarjojen ja elokuvien katseluun soveltuvat laitteet eivät tue live-tapahtumien striimausta. Tämä johtuu siitä, että laitteen Netflix-sovellusta tai -ohjelmaa ei voi päivittää tukemaan livestriimausta.

Jos haluat katsoa suorana, sinun on käytettävä laitetta, joka tukee livestriimausta. Jos sinulla ei ole tuettua laitetta, live-tapahtumat tulevat yleensä katsottaviksi Netflixiin muiden nimikkeiden tapaan muutaman päivän kuluttua livestriimin jälkeen. Siihen asti saat ilmoituksen, että laitteesi ei tue livestriimausta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Live-tapahtumat Netflixissä