Hallinnoi pääsyä ja laitteita

Hallinnoi pääsyä ja laitteita -sivulta näet tiedot Netflix-tilille kirjautuneista laitteista, joilla on äskettäin käytetty tiliä. Sivulla voit myös kirjautua ulos kyseisiltä laitteilta.

Huomaa, että voi kestää jopa 48 tuntia ennen kuin laitteet näkyvät tällä sivulla. Kaikki tilille kirjautuneet laitteet eivät näy, eivätkä kaikkien laitteiden täydelliset tiedot välttämättä näy. Sivulla ei esimerkiksi näy laitteita, joita ei ole käytetty tilillä viimeisten 90 päivän aikana tai joita on käytetty vain Netflix-pelien pelaamiseen tai vain Tudum-tapahtumaan osallistumiseen.

Näytetyt tiedot

• Laite: Laitteet, joilla on kirjauduttu sisään Netflixiin. Nykyinen laite -merkintä kertoo, millä laitteella katsot sivua tällä hetkellä. Kuvakkeet kertovat laitetyypin – televisio, tietokone, puhelin, pelikonsoli, yms.

• Profiilit: Profiili, jota on viimeksi käytetty katseluun kyseisellä laitteella. Emme näytä profiilia, jos laitetta ei ole äskettäin käytetty sisällön katseluun.

• Aika: Näyttää laitteen viimeisimmän käyttökerran päivämäärän ja ajan. Emme näytä näitä tietoja, jos laitetta ei ole äskettäin käytetty.

Jos sivun listalla on tuntemattomia laitteita, lue Näin suojaat tilisi