Sama elokuva tai tv-ohjelma alkaa toistua, kun menen Netflix.com-sivustolle

Jos sama elokuva tai tv-sarjan jakso toistuu aina, kun siirryt Netflix.com‑sivustolle tietokoneellasi, saattaa olla, että käytät kirjanmerkkiä tai suosikkia Netflixin sivustolle siirtymiseen ja että se johtaa suoraan kyseisen nimikkeen toistoon. Voit ratkaista ongelman seuraavien vianmääritysohjeiden avulla.

Poista Netflix-eväste
  1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.