Netflixin virhe 17377

Tämän kohteen toistossa ilmeni ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen kohde.
Toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. Koodi:-17377

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Korjaa ongelma näin:

1. Avaa App Store ‑sovellus.

2. Valitse näytön yläosasta Ostetut (Purchased).

3. Valitse Netflix.

4. Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä (Update). Jos päivitystä ei ole saatavilla, siirry seuraaviin vaiheisiin.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

1. Siirry aloitusnäytölle ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System) > Ohjelmistopäivitykset (Software Updates) > Päivitä ohjelmisto (Update Software).

3. Valitse Lataa ja asenna (Download and Install), jos se on saatavilla. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole saatavilla, laite on jo ajan tasalla.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:Nämä vaiheet saattavat olla erilaiset sinun Apple TV-versiollesi. Siirry Applen tukisivustolle saadaksesi ohjeet Apple TV:n ohjelmistopäivitystä varten.