Netflixin virhe NQM.TITLE_OUT_OF_WINDOW

Nimike ei ole saatavilla alueellasi (XX). Valitse jokin toinen nimike. (NQM.TITLE_OUT_OF_WINDOW)

Tämä viesti voi johtua siitä, että jotkin sarjan jaksot tai kaudet ovat ladattavissa alueellasi, mutta eivät kaikki. Tämä johtuu yleensä siitä, että oikeudet katsoa jaksoa tai kautta offline-tilassa eivät ole saatavilla tai eivät ole saatavilla omalla alueellasi.

Voit katsoa kyseisen jakson tai kauden silloin, kun laitteesi on yhteydessä internetiin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miksi koko sarja tai kausi ei ole Netflixissä?

Miksi sarja tai elokuva ei ole saatavilla maassasi?