Netflix ilmoittaa: Valitettavasti salasana ja sähköpostiosoite eivät täsmää.

Väärä salasana
Valitettavasti salasana ja sähköpostiosoite eivät täsmää [email].

Tämä virhe johtuu siitä, että iPhoneen tai iPadiin tallennetut tiedot estävät Netflix-sovellusta kirjautumasta sisään tilillesi.

Korjaa ongelma näin:

Nollaa Netflix-sovellus

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja napauta Netflix.

3. Nollaa sovellus liu'uttamalla Nollaus -kytkin päälle (On).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Tarkista, onko VPN-yhteys päällä

Jos käytät VPN-yhteyttä, kokeile sulkea se.

Jos et ole varma, onko VPN päällä, noudata alla olevia ohjeita.

Huomautus:
Osa viruksentorjuntaohjelmista sisältää VPN:n, joka voi olla päällä. Saat lisätietoja tai apua ottamalla yhteyttä virustorjuntaohjelmiston valmistajaan.
  1. Avaa verkkoselain tietokoneella tai mobiililaitteella ollessasi samassa verkossa kuin laite, jolla ongelma ilmenee.

2. Siirry osoitteeseen fast.com. Netflix aloittaa yhteystestin.

3. Kun testi on valmis, klikkaa Näytä lisää tietoja (Show More Info).

4. Katso kohdan Ohjelma (Client) vierestä maa.

5. Jos maa ei täsmää sijaintisi kanssa, se tarkoittaa, että laitteesi tai verkkosi käyttää VPN-yhteyttä. Laita se pois päältä ja kokeile Netflixiä uudestaan. Jos tarvitset apua VPN-yhteyden sulkemisessa, ota yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa VPN-yhteyden sulkemisessa, sillä jokaisen VPN-sovelluksen ja -palvelun toimintaohjeet ovat erilaiset.

Jos VPN-yhteyden sulkeminen ei toiminut tai jos fast.com-sivun ilmoittama sijainti täsmää sijaintiisi, siirry seuraavaan vaiheeseen.