Sähköpostiosoitteen vahvistaminen

Kun rekisteröidyt Netflixiin, saatamme lähettää sinulle sähköpostin, jossa pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteesi vahvistaminen auttaa pitämään tilisi paremmin turvassa ja ajan tasalla.

Viimeistele vahvistaminen napauttamalla tai klikkaamalla viestissä olevaa Vahvista sähköposti -painiketta.

Jos yrität vahvistaa sähköpostiasi, mutta linkki on vanhentunut, napauta tai klikkaa virhenäytöllä Lähetä linkki -kohtaa, niin sinulle lähetetään uusi vahvistussähköposti.

Sähköpostivahvistusta ei voi tilata tällä hetkellä.