Tarkista laitteen yhteensopivuus mainoksellisen kokemuksen kanssa

Joitakin harvoja laitteita ei voi käyttää mainoksellisen kokemuksen kanssa. Tämä johtuu siitä, että laitteen Netflix-sovellusta tai -ohjelmaa ei voi päivittää tukemaan mainoksia.

Voit tarkistaa televisiosi tai suoratoistolaitteesi Netflix-sovelluksen avulla, onko se yhteensopiva mainoksellisen kokemuksen kanssa.

Jos olet jo kirjautunut Netflixiin:

1. Siirry aloitusnäytölle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Sopimuksen yhteensopivuus.

Jos et ole kirjautuneena:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Valitse vasemmasta alareunasta Ohjeet > Sopimuksen yhteensopivuus.