Netflixin virhe D7361-1254-C00D36B4

Pyynnössäsi on ongelma.

Tämä virhe tarkoittaa yleensä, että näytönohjain pitää päivittää tai että ulkoinen näyttö esti Netflixiä toimimasta.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista, että video-ohjaimesi ovat ajan tasalla

Sinun on ehkä päivitettävä tietokoneesi video-ohjain tai asennettava Windows 10:n tukema video-ohjain.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa näiden vaiheiden kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet halua muuttaa asetuksia itse, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan saadaksesi apua.

• Jos tietokoneessasi käytetään grafiikkakorttia tai grafiikkaprosessoria, päivitä video-ohjain käyttämällä ohjelmistoa, joka asennettiin kortin mukana.

Huomautus:
    AMD ja NVIDIA ovat yleisimmät grafiikkaprosessoreiden ja grafiikkaprosessoriohjelmistojen valmistajat.
  • Jos päivitys ei poista ongelmaa tai päivityksiä ei ole saatavilla, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.

• Jos tietokoneellesi ei ole Windows 10:n tukemaa video-ohjainta, kokeile toistaa Netflixiä eri laitteella tai selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla tai Operalla.

Käytätkö TV-vastaanotinta monitorina?

Joskus TV-vastaanottimen käyttäminen ulkoisena monitorina voi aiheuttaa tämän ongelman.

• Irrota tietokone televisiosta ja yritä tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen. Jos toisto onnistuu ongelmitta, etsi TV-vastaanottimesi omistajan käsikirjasta tai valmistajan tukisivuilta tietoja siitä miten TV-vastaanotinta voi käyttää tietokoneen monitorina.