Netflix ilmoittaa: ”Yhteysvirhe: Emme voi yhdistää sinua Netflixiin. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Jos saat iPadilla tämän virheilmoituksen:

Yhteysvirhe: Yhdistäminen Netflixiin ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta verkkoasetukset

1. Etsi ja valitse päävalikosta Asetukset (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Palauta (Reset).

4. Valitse avautuvasta luettelosta Palauta verkkoasetukset (Reset Network Settings).

5. Valitse Nollaa (Reset).

6. Kun laite on käynnistynyt uudestaan, valitse päävalikosta Asetukset (Settings).

7. Valitse Wi-Fi.

8. Valitse haluamasi verkko ja kirjaudu sisään langattoman verkon salasanalla.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.