Netflix ilmoittaa: Nimikettä ei ole saatavilla.

Jos näet Amazon Fire TV/Stickissä tämän virheilmoituksen

Nimike ei ole saatavilla (Title not available)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

1. Paina Amazon Fire TV:n kaukosäätimen Koti-näppäintä (Home).

2. Vieritä oikealle ja valitse Asetukset (Settings).

3. Vieritä oikealle ja valitse Sovellukset (Applications).

4. Valitse Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage installed applications).

5. Etsi Netflix-sovellus ja valitse se.

6. Vieritä alas ja valitse Poista tiedot (Clear data).

7. Valitse Poista tiedot (Clear Data) uudelleen.

8. Vieritä alas ja valitse Tyhjennä välimuisti (Clear cache).

9. Irrota Amazon Fire TV:n virtajohdot 30 sekunniksi

10. Kytke Amazon Fire TV:n virtajohdot takaisin pistorasiaan ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Netflixin asennuksen poistaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Etsi Netflix-sovellus ja paina Asetukset (Options). asetukset-painike

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus (Uninstall).

Netflixin uudelleen asentaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Lataa (Download) ja valitse sitten Avaa (Open).