Netflixin virhe 1016

Jos saat virhekoodin 1016, kun yrität katsoa Netflixiä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, se viittaa tavallisesti verkkoyhteysongelmaan. Ongelma saattaa liittyä langattoman yhteyden katkeiluun tai DNS-nimipalveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Nollaa laitteesi langaton yhteys

1. Paina Koti (Home) -painiketta.

2. Pyyhkäise aloitusnäytön alhaalta ylöspäin, niin että Ohjauskeskus (Control Center) avautuu.

• Jos Ohjauskeskus ei ole käytössä laitteessasi, voit ottaa lentotilan käyttöön asetuksista (Settings).

3. Ota lentotila käyttöön napauttamalla lentokonekuvaketta.

4. Kun lentotila on käytössä, saat sen pois käytöstä napauttamalla lentokonekuvaketta uudelleen.

5. Kun laite on kytkeytynyt uudestaan langattomaan verkkoon, käynnistä Netflix ja kokeile tv-ohjelman tai elokuvan toistamista uudestaan.

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.