Kuinka voin katsoa lisää jaksoja Netflix-valmiilla laitteellani?

Jotkin vanhemmat, ennen vuotta 2012 valmistetut laitteet saattavat näyttää ainoastaan rajoitetun määrän jaksoja, eikä niiden Netflix-sovelluksessa välttämättä ole hakutoimintoa. Voit katsoa lisää jaksoja seuraavasti:

1. Poistu Netflix-sovelluksesta.

2. Kirjaudu sisään Netflixiin jollakin toisella Netflix-valmiilla laitteella ja etsi haluamasi tv-sarjan jakso tai elokuva.

3. Toista sisältöä laitteella ainakin 5 sekunnin ajan ja pysäytä sitten toisto.

4. Käynnistä Netflix uudelleen ensimmäisellä laitteella.

5. Toistamasi sisältö näkyy nyt ensimmäisen laitteen Äskettäin katsotut -rivillä.