Miten Silverlight asennetaan Windows-tietokoneeseen?

Silverlight on selaimen lisäosa, jonka avulla voit katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia tietokoneella. Valitse haluamasi selain alla olevasta listasta, ja noudata annettuja ohjeita asentaaksesi Silverlight-laajennuksen Windows-tietokoneeseen.

Internet Explorer

1. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva.

2. Valitse Asenna nyt (Install Now).

3. Valitse Tallenna tiedosto (Save File).

• Mikäli et löydä tiedostoa, etsi Silverlight.exe Ladatut tiedostot ‑kansiosta (Downloads) painamalla Ctrl + J.

4. Valitse Suorita (Run), kun niin kehotetaan Tiedoston lataaminen – suojausvaroitus (File Download – Security Warning) -ikkunassa.

5. Klikkaa Suorita (Run), kun niin kehotetaan Internet Explorer – suojausvaroitus (Internet Explorer – Security Warning) -ikkunassa.

6. Valitse Asenna nyt (Install Now).

7. Valitse Sulje (Close).

8. Sulje selain ja avaa se uudelleen.

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Firefox

1. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva.

2. Valitse Asenna nyt (Install Now).

3. Valitse Tallenna tiedosto (Save File).

4. Kaksoisklikkaa tai kaksoisnapauta Silverlight.exe-tiedostoa Firefoxin Lataukset-ikkunassa.

• Mikäli et löydä tiedostoa, etsi Silverlight.exe Ladatut tiedostot ‑kansiosta (Downloads) painamalla Ctrl+J näppäimistöllä.

• Valitse OK, jos niin kehotetaan Avataanko suoritettava tiedosto? (Open Executable File?) -ikkunassa.

• Valitse Suorita (Run), jos niin kehotetaan Avaa tiedosto – suojausvaroitus (Open File – Security Warning) -ikkunassa.

5. Valitse Asenna nyt (Install Now).

6. Valitse Sulje (Close).

7. Sulje selain ja avaa se uudelleen.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Chrome

1. Valitse katsottava TV-sarja tai elokuva.

2. Valitse Asenna nyt (Install Now).

3. Valitse Silverlight.exe tiedosto Chrome lataukset palkista selaimen alaosassa.

• Mikäli et löydä tiedostoa, etsi Silverlight.exe Ladatut tiedostot ‑kansiosta (Downloads) painamalla Ctrl + J.

4. Valitse Suorita (Run), jos niin kehotetaan Avaa tiedosto – suojausvaroitus (Open File – Security Warning) -ikkunassa.

5. Valitse Asenna nyt (Install Now).

6. Valitse Sulje (Close).

7. Sulje selain ja avaa se uudelleen.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos olet suorittanut yllä kuvatut ohjeet, mutta sinua yhä pyydetään asentamaan Silverlight, katso ohje Minua pyydetään aina asentamaan Silverlight.

globe