Netflixin virhe M7111-1101

Jos saat tietokoneella virhekoodin M7111-1101, se viittaa tavallisesti verkkoyhteysongelmaan, jonka vuoksi laitteesi ei saa yhteyttä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Google Chrome

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää .

2. Klikkaa Ohje (Help) > Tietoja Google Chromesta (About Google Chrome).

3. Odota, kun Chrome tarkistaa uudet päivitykset automaattisesti.

4. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Käynnistä uudelleen (Relaunch).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.