Netflixin virhe 11003

Jos saat virhekoodin 11003, se viittaa yleensä laitteessa olevaan tietoon tai asetukseen, joka estää laitetta yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Vahvista järjestelmäasetukset
  1. Siirry Asetukset (Settings) -kohtaan.

2. Vieritä alas ja valitse Kehittäjäasetukset (Developer options).

• Tämä on yleensä kohdassa Järjestelmä (System) tai Yleistä (General).

3. Poista Sovellukset (Apps) -kohdassa valinta asetuksesta Älä säilytä toimintoja (Do not keep activities).

4. Käynnistä Netflix-sovellus uudestaan ja yritä suoratoistoa uudelleen.

Jos näytöllä ei ole Kehittäjäasetuksia (Developer options):

1. Vieritä alas kohdasta Asetukset ja valitse Tietoja laitteesta (About device).

• Tämä on yleensä kohdassa Järjestelmä (System) tai Yleistä (General).

2. Valitse Ohjelmistotiedot (Software info).

3. Vieritä kohtaan, jossa ilmoitetaan Version numero (Build number).

4. Paina version numeroa (Build number) viisi kertaa. Ponnahdusikkunassa ilmoitetaan, että kehittäjätila on käytössä. Samalla luodaan uusi asetusvaihtoehto: kehittäjäasetukset (Developer options).

5. Valitse Kehittäjäasetukset (Developer options).

6. Poista Sovellukset (Apps) -kohdassa valinta asetuksesta Älä säilytä toimintoja (Do not keep activities).

7. Käynnistä Netflix-sovellus uudestaan ja yritä suoratoistoa uudelleen.

Kindle Fire

Käynnistä tabletti uudelleen

1. Paina tabletin reunassa olevaa virtapainiketta (Power).

2. Kun näkyviin tulee viesti Haluatko sammuttaa Kindlen? (Do you want to shut down your Kindle?) tai Haluatko sammuttaa Firen? (Do you want to shut down your Fire?), napauta Sammuta (Shut Down), Katkaise virta (Power Off) tai OK.

3. Kun laite on täysin sammunut, paina virtapainiketta (Power) ja pidä sitä painettuna, kunnes näytölle ilmestyy Kindle- tai Amazon-logo.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.