Netflixin virhe 12001

Jos saat virhekoodin 12001 Android-puhelimella tai -tabletilla, se tarkoittaa yleensä, että laitteesi pitää päivittää. Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.