Netflixin virhe 119

Jos saat virhekoodin 119, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Kirjaudu uudelleen Netflixiin. Jos ongelma jatkuu, katso ohjeet Netflixin verkkosivustolta.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Apple TV

Kirjaudu ulos Netflixistä

Huomautus:
Jos käytät iPhonen tai iPadin Apple-kaukosäädinsovellusta, kirjaudu sisään käyttämällä Apple TV:n omaa kaukosäädintä.
  1. Avaa Netflix ja siirry aloitusnäytölle.

2. Jos tiliisi liittyy profiileja, valitse Vaihda profiilia. Jos tiliisi ei liity profiileja, siirry seuraaviin vaiheisiin.

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out).

4. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen

1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.