Netflix ilmoittaa: Varmista, että laitteellasi on verkkoyhteys (-3).

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla tämän virheilmoituksen:

Varmista, että laitteellasi on verkkoyhteys ja päivämäärä- ja aika-asetukset ovat oikein. (-3)

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi ei saa yhteyttä Netflixiin verkkoyhteysongelman takia. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Jos päivämäärä- tai kellonaika-asetus ei vastaa sijaintisi kellonaikaa, Netflix voi lakata toimimasta.

1. Avaa Android-asetukset.

2. Etsi Päivä ja aika (Date & Time).

3. Varmista, että käytössä oleva asetus on automaattinen tai käyttää verkon antamaa kellonaikaa ja aikavyöhykettä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Yhdistä uudelleen verkkoosi

1. Siirry Android-laitteen aloitusnäytössä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Valitse Yhteydet (Connections).

• Jos vaihtoehtoa Yhteydet (Connections) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Wi-Fi.

4. Valitse verkko, johon olet yhteydessä.

5. Valitse Unohda (Forget).

6. Kun verkkoyhteys katkeaa, yhdistä uudelleen haluamaasi verkkoon.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Näiden ohjeiden avulla poistat laitteellesi ladatun sarjan tai elokuvan ja kirjaudut ulos Netflix-tililtäsi.

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, avaa Play Kaupan Netflix-sivu, napauta Poista (Uninstall) ja sen jälkeen Asenna (Install).

Myös näillä ohjeilla voidaan asentaa sovellus uudelleen:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta sitä.

3. Napauta Poista asennus (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install) ja odota, kunnes se on valmis.

5. Napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.