Netflix ilmoittaa: Yhteys epäonnistui.

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Yhteys epäonnistui. Jos haluat yrittää uudelleen, valitse Yritä uudelleen -painike. Jos haluat poistua sovelluksesta, valitse Poistu-painike.

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Testaa internet-yhteys
  1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com.

2. Odota, että testaus päättyy.

Jos saat selaimessa virheilmoituksen, että verkkosivusto ei lataudu, se tarkoittaa, että laitteesi ei ole yhteydessä internetiin. Saatat joutua etsimään vikaa kotiverkostasi tai laitteesi internet-yhteydestä.