Netflix: Käytät ilmeisesti estonpoistajaa tai välityspalvelinta.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Sinulla näyttää olevan käytössä proxy- eli välityspalvelin tai eston kiertämispalvelu

Se tarkoittaa, että järjestelmämme on havainnut sinun käyttävän yhteyden muodostamiseen VPN-verkkoa, välityspalvelinta tai estonpoistopalvelua. Koska sisältökirjastomme saattaa vaihdella alueittain ja nämä palvelut piilottavat alueesi, et välttämättä pysty striimaamaan kaikkia tv-sarjoja ja elokuvia tällaisella yhteydellä.

Jos sait tämän virheen yrittäessäsi katsoa sisältöä, jonka uskot olevan saatavilla alueellasi, noudata alla olevia ohjeita.

Poista käytöstä välityspalvelimet, VPN:t ja muut ohjelmistot, jotka voivat reitittää verkkoliikenteen nykyisen alueesi ulkopuolelle.

Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme myös, että varmistat, että laitteesi verkkoasetukset on asetettu tilaan Automaattinen (Automatic).

Jos tarvitset apua näiden palvelujen käytöstä poistamiseen tai yhteysasetusten palauttamiseen oletusarvoihinsa, pyydä apua laitteen valmistajalta tai internet-palveluntarjoajalta.

Käytätkö VPN-yhteyttä tai välityspalvelinta työn tai tietosuojan takia?

VPN-yhteys tai välityspalvelin voi estää muun kuin maailmanlaajuisesti saatavilla olevan sisällön striimaamisen. Lopeta VPN-yhteyden tai välityspalvelimen käyttäminen ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Käytätkö IPv6-tunnelivälityspalvelinta?

Netflix ei tue tunnelointipalveluita, jotka tarjoavat IPv6-yhteyden IPv4-verkossa, ja sellainen voi aiheuttaa virheilmoituksen. Jos et tiedä, onko sinulla tällainen palvelu käytössä, pyydä apua internet-palveluntarjoajaltasi.

Huomautus:
Netflix tukee kaikkia IPv6-yhteyksiä, jotka saat internet-palveluntarjoajaltasi.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos olet poistanut käytöstä välityspalvelimet, VPN:t ja muut reititysohjelmat ja saat yhä tämän ilmoituksen, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. He pystyvät selvittämään, miksi IP-osoitteesi liittyy välityspalvelimen tai VPN:n käyttöön.