Sarjojen ja elokuvien katsominen VPN-yhteydellä

VPN eli virtuaalinen erillisverkko saa laitteesi tai verkkosi näyttämään siltä, kuin se yhdistäisi Netflixiin jostain muualta kuin tämänhetkisestä sijainnistasi. Kun käytät Netflixiä VPN-yhteyden kautta, näytämme vain sarjoja ja elokuvia, joihin Netflixillä on kansainväliset oikeudet. Sellaisia ovat esimerkiksi Squid Game ja Stranger Things.

Jos et näe kaikkia maassasi katsottavissa olevia sarjoja ja elokuvia, saatat joutua sulkemaan VPN-yhteytesi.

Huomautus:
Netflixin katsominen VPN-yhteydellä ei ole sallittua, jos käytössäsi on mainoksellinen sopimus. Netflixin live-tapahtumia ei voi katsoa VPN-yhteydellä.

Näin tarkastat, onko VPN-yhteys päällä

Näin tarkastat, onko VPN-yhteys päällä:

1. Avaa verkkoselain tietokoneella tai mobiililaitteella.

2. Siirry osoitteeseen fast.com. Netflix aloittaa yhteystestin.

3. Kun testi on valmis, klikkaa Näytä lisää tietoja (Show More Info).

4. Katso kohdan Ohjelma (Client) vierestä maa.

Jos maa ei täsmää sijaintisi kanssa, se tarkoittaa yleensä, että laitteesi tai verkkosi käyttää VPN-yhteyttä.

Näin suljet VPN-yhteyden

Saat ohjeet VPN-yhteyden sulkemiseen ottamalla yhteyttä VPN-palveluntarjoajaasi, internet-palveluntarjoajaasi tai verkkosi ylläpitäjään.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa VPN-yhteyden sulkemisessa, sillä jokaisen VPN:n ja palvelun toimintaohjeet ovat erilaiset.