Netflix ilmoittaa: ”Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun. (-103)”

Jos näet Amazon Fire TV:ssä tämän virheilmoituksen:

Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun (-103)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tyhjennä Netflixin tiedot

1. Avaa Fire TV:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Applications) > Hallinnoi kaikkia asennettuja sovelluksia (Manage All Installed Applications).

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

4. Valitse Poista tiedot (Clear Data).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Netflixin asennuksen poistaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Koti-painiketta (Home). koti-painike

2. Etsi Netflix-sovellus ja paina Asetukset (Options). asetukset-painike

3. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Vahvista valitsemalla uudelleen Poista asennus (Uninstall).

Netflixin uudelleen asentaminen:

1. Paina Fire TV:n kaukosäätimen Netflix-painiketta.

2. Valitse Lataa (Download) ja valitse sitten Avaa (Open).