Kohinaa katsottaessa Windows-tietokoneella

Jos näet kohinaa (ns. lumisadetta), kun katsot Netflixiä Windows-tietokoneella, jossa on useampia näyttöjä, käytä seuraavia ohjeita ongelman ratkaisuun.

Windows 10

Säädä näytön asetuksia

1. Klikkaa työpöytää hiiren kakkospainikkeella.

2. Valitse Näyttöasetukset (Display Settings).

3. Valitse Näytön lisäasetukset (Advanced Display Settings).

4. Valitse Näytä sovittimen ominaisuudet (Display Adapter Properties).

5. Valitse Näyttö-välilehti (Monitor).

6. Valitse Virkistystaajuus (Screen refresh rate).

7. Valitse näytön virkistystaajuudeksi 120 Hz tai matalampi.

8. Valitse Käytä (Apply).

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Näytön määritysten vianmääritys

1. Ohita mahdolliset HDMI-muuntimet yhdistämällä näyttö suoraan tietokoneeseen.

2. Jos käytät HDMI-kaapelia, kokeile liittää se toisin päin tai kokeile toista HDMI-kaapelia.

3. Jos käytät useita eri näyttöjä, irrota ne tietokoneesta. Liitä ne sitten takaisin yksi kerrallaan ja kokeile Netflixiä aina kunkin näytön liittämisen jälkeen.

• Jos virhe esiintyy vain yhdellä näytöllä, kyseessä voi olla kopiointisuojaan liittyvä ongelma. Suosittelemme, että otat yhteyttä näytön valmistajaan ja pyydät apua. Voit toki myös jättää laitteen liittämättä, kun katselet Netflixiä.

Windows 11

Säädä näytön asetuksia

1. Klikkaa työpöytää hiiren kakkospainikkeella.

2. Valitse Näyttöasetukset (Display Settings).

3. Valitse Näytön lisäasetukset (Advanced Display Settings).

4. Valitse Näytä sovittimen ominaisuudet (Display Adapter Properties).

5. Valitse Näyttö-välilehti (Monitor).

6. Valitse Virkistystaajuus (Screen refresh rate).

7. Valitse näytön virkistystaajuudeksi 120 Hz tai matalampi.

8. Valitse Käytä (Apply).

9. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Näytön määritysten vianmääritys

1. Ohita mahdolliset HDMI-muuntimet yhdistämällä näyttö suoraan tietokoneeseen.

2. Jos käytät HDMI-kaapelia, kokeile liittää se toisin päin tai kokeile toista HDMI-kaapelia.

3. Jos käytät useita eri näyttöjä, irrota ne tietokoneesta. Liitä ne sitten takaisin yksi kerrallaan ja kokeile Netflixiä aina kunkin näytön liittämisen jälkeen.

• Jos virhe esiintyy vain yhdellä näytöllä, kyseessä voi olla kopiointisuojaan liittyvä ongelma. Suosittelemme, että otat yhteyttä näytön valmistajaan ja pyydät apua. Voit toki myös jättää laitteen liittämättä, kun katselet Netflixiä.