Miten poistan Netflix-sovelluksen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista?

Voit poistaa Netflix-sovelluksen iPadista, iPhonesta tai iPod touchista noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Kosketa Netflix-sovellusta ja pidä sormi painettuna.

2. Valitse X vasemmasta yläkulmasta.

3. Kun näyttöön tulee kehote, kosketa Poista (Delete) -valintaa.

Kun olet valmis, voit yhdistää iPhonen, iPadin tai iPod touchin Netflix-tiliisi asentamalla sovelluksen uudestaan.

Huomautus:
Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.