Netflix ilmoittaa: ”Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun (-100).”

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Pahoittelemme, emme saa yhteyttä Netflix-palveluun (-100)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Amazon Fire TV/Stick

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta Amazon Fire TV:n oletusasetukset

Huomaa, että näitä ohjeita noudattamalla tyhjennät kaikki tallentamasi tiedot Amazon Fire TV:stä. Niihin voivat sisältyä esimerkiksi sovellukset ja tallennetut salasanat. Varmista ennen jatkamista, että sinulla on käytössäsi kaikkien sovellustesi ja palveluidesi kirjautumistiedot, mukaan lukien WiFi-verkkosi salasana.

1. Paina kaukosäätimen Koti-painiketta (Home).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Järjestelmä (System) tai Laite (Device).

4. Valitse Palauta tehdasasetukset (Restore to Factory Defaults).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos striimaus ei vieläkään onnistu näiden vaiheiden jälkeen, ota yhteyttä Amazoniin saadaksesi apua.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos tämä virhe esiintyy uudelleen tehdasasetusten täydellisen palauttamisen jälkeen, laitteessasi voi olla vikaa. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä sieltä apua.

Älytelevisio

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteessasi on laitteisto- tai ohjelmisto-ongelma, jonka vain laitteen valmistaja voi ratkaista. Jotta pääset jatkamaan Netflixin katsomista, ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä seuraavaa:

• Apua laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

Jos laitteesi on jo päivitetty tai päivityksiä ei ole saatavana, valmistajalla voi olla lisää ehdotuksia laitteen korjaamiseen. Jos valmistajalla ei ole muita ohjeita tai lisäohjeetkaan eivät ratkaise ongelmaa, sinun täytyy käyttää katseluun jotakin toista Netflix-yhteensopivaa laitetta.