Netflixin virhe U7361-1253-C00D36B4

Jos saat Windows 10 ‑tietokoneella virhekoodin U7361-1253-C00D36B4, kyseessä on todennäköisesti tietokoneen ääniohjaimiin liittyvä ongelma. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Käytätkö TV-vastaanotinta monitorina?

Joskus TV-vastaanottimen käyttäminen ulkoisena monitorina voi aiheuttaa tämän ongelman.

• Irrota tietokone televisiosta ja yritä tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen. Jos toisto onnistuu ongelmitta, etsi TV-vastaanottimesi omistajan käsikirjasta tai valmistajan tukisivuilta tietoja siitä miten TV-vastaanotinta voi käyttää tietokoneen monitorina.

Poista äänilaajennukset käytöstä

1. Klikkaa Windows-tietokoneen Käynnistä-valikosta (Start) Asetukset (Settings) rataskuvake (asetukset).

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse vasemmasta reunasta Ääni (Sound).

4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Äänet-ohjauspaneelia (Sound Control Panel).

5. Äänet-ikkuna avautuu. Klikkaa siinä vihreällä valintamerkillä merkittyä laitetta.

6. Klikkaa Ominaisuudet (Properties).

7. Klikkaa Lisätoiminnot-välilehteä (Enhancements).

8. Varmista, että Ota kaikki lisätoiminnot pois käytöstä (Disable all enhancements) on kytketty päälle.

• Jos Lisätoiminnot-välilehteä (Enhancements) ei ole näkyvissä tai jos Ota kaikki lisätoiminnot pois käytöstä (Disable all enhancements) on jo kytketty päälle, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Asenna Windowsin Media Feature Pack ‑päivitys

Jos käytät versiota Windows 10 N tai Windows 10 KN, suosittelemme, että lataat Windows Media Feature Pack -päivityksen. Kun lataus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile Netflixiä uudestaan. Voit tarkistaa, mikä Windows-versio sinulla on käytössä, etsimällä Windowsista osion Järjestelmän tiedot (About your PC).

Huomautus:
Jos et näe Windows 10 -versiollesi tarkoitettua Windows Media Feature Pack -päivitystä, kysy Microsoftilta, mikä Windows Media Feature Pack -päivitys sopii tietokoneellesi.

Tarkista, että video-ohjaimesi ovat ajan tasalla

Sinun on ehkä päivitettävä tietokoneesi video-ohjain tai asennettava Windows 10:n tukema video-ohjain.

Netflixin asiakaspalvelu ei voi auttaa näiden vaiheiden kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet halua muuttaa asetuksia itse, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan saadaksesi apua.

• Jos tietokoneessasi käytetään grafiikkakorttia tai grafiikkaprosessoria, päivitä video-ohjain käyttämällä ohjelmistoa, joka asennettiin kortin mukana.

Huomautus:
    AMD ja NVIDIA ovat yleisimmät grafiikkaprosessoreiden ja grafiikkaprosessoriohjelmistojen valmistajat.
  • Jos päivitys ei poista ongelmaa tai päivityksiä ei ole saatavilla, poista ohjaimen asennus ja asenna se uudelleen.

• Jos tietokoneellesi ei ole Windows 10:n tukemaa video-ohjainta, kokeile toistaa Netflixiä eri laitteella tai selaimella, kuten Google Chromella, Mozilla Firefoxilla tai Operalla.