Netflix: Sivun avaaminen ei onnistu, liian monta uudelleenohjausta.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Sivun avaaminen ei onnistu, liian monta uudelleenohjausta

Se viittaa yleensä siihen, että Safari-selaimeen tallennetut tiedot tai jokin selaimen asetus pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

iPhone, iPad tai iPod touch

Salli evästeet Safarissa

1. Napauta aloitusnäytöltä Asetukset (Settings).

2. Vieritä alas ja napauta Safari.

3. Mene kohtaan Yksityisyys ja turvallisuus (Privacy & Security) ja aseta Estä evästeet -kohta (Block Cookies) Off -asentoon.

4. Napauta Salli aina (Always Allow).

5. Palaa sähköpostiisi ja yritä uudelleen salasanan nollausta linkin kautta.

Mac-tietokone

Poista Netflix-sivuston tiedot
  1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Safari-valikko.

2. Valitse Asetukset) (Preferences).

3. Valitse Tietosuoja (Privacy).

4. Valitse kohdasta Evästeet ja sivustotiedot (Cookies and website data) Tiedot (Details) tai Hallitse verkkosivun tietoja (Manage Website Data).

5. Hae hakusanalla Netflix.

6. Valitse Poista (Remove).

7. Valitse Poista nyt (Remove Now).

8. Kun olet poistanut Netflix-sivuston tiedot, pakota Safarin lopetus ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Safarin pakotettu lopetus:

1. Valitse selaimen vasemmasta yläkulmasta Apple-kuvake.

2. Valitse Pakota lopettamaan (Force Quit).

3. Valitse Safari.

4. Valitse Pakota lopettamaan (Force Quit).

5. Vahvista valinta.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.