Netflix-virhe O7702-1003

Jos saat tietokoneella virhekoodin O7702-1003, on yleensä syynä Opera-selaimen turboasetukseen liittyvä ongelma. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Päivitä Opera

1. Avaa Opera-valikko.

2. Valitse Päivittäminen ja palautus (Update & Recovery).

3. Paina Tarkista päivitys (Check for Update) -painiketta.

4. Kun päivitys on latautunut, valitse Päivitä.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos päivitystä ei ollut saatavilla tai Operan päivittäminen ei ratkaissut ongelmaa, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Päivitä WidevineCdm-lisäosa

1. Kirjoita Operan osoitekenttään opera://components ja paina sitten Enter.

2. Etsi Widevine Content Decryption Module ja valitse Tarkista päivitykset (Check for update).

3. Kun tilana on Komponentti päivitetty (Component updated), kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota Turbo-tila pois käytöstä

1. Kirjoita Operan osoitekenttään opera://settings ja paina sitten Enter.

2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Lisäasetukset (Advanced) ja sen jälkeen Ominaisuudet (Features).

3. Vieritä alas, kunnes näytöllä näkyy Opera Turbo ja poista sitten valinta kohdasta Ota käyttöön Opera Turbo (Enable Opera Turbo).

Huomautus:
    Opera Turbo on saatavilla vain Operan 59-versioissa ja sitä aiemmissa.
  4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?