Netflixin virhe C7701-1003

Jos saat Google Chromebookilla tai Chromeboxilla virhekoodin C7701-1003, se viittaa yleensä siihen, että jotkin selainasetukset pitää muuttaa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Varmista, että selaimesi voi toistaa suojattua sisältöä
  1. Kirjoita tai kopioi osoitekenttään chrome://settings/content/protectedContent ja paina sitten Enter tai Return.

2. Ota suojatun sisällön toistaminen käyttöön ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Tai:

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää Chromen valikkokuvake (More).

2. Klikkaa Asetukset (Settings) > Tietosuoja ja turvallisuus (Privacy and security) > Sivuston asetukset (Site settings).

3. Klikkaa Sisältö-kohdasta (Content) Sisällön lisäasetukset (Additional content settings) > Suojatun sisällön tunnukset (Protected content IDs).

4. Ota suojatun sisällön toistaminen käyttöön ja kokeile Netflixiä uudelleen.