Kohinaa tai suhinaa

Jos Netflixiä katsellessa kuuluu kohinaa tai suhinaa, saatat joutua päivittämään laitteen tai muuttamaan ääniasetusta.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Roku

Vanhemmat Roku-mallit

Onko sinulla 5.1-surround-ääni käytössä?

Jos sinulla on 5.1-tilaääni käytössä ja:

• Olet liittänyt Rokun televisioon A/V-liitännän kautta, sen on tuettava Dolby Digital Plus -teknologiaa, jotta se voi purkaa ja toistaa 5.1-ääntä. Jos vastaanottimesi tukee ainoastaan Dolby Digital ‑teknologiaa tai ei lainkaan Dolby surround ‑ääntä, 5.1-sisällön toistaminen ei onnistu.

• Rokua ei ole liitetty A/V-liitännän kautta, tai jos vastaanottimesi tukee Dolby Digital Plus -teknologiaa, jatka alla oleviin ohjeisiin.

Jos 5.1-surround-ääni ei ole käytössä, jatka ongelman ratkaisemista alla olevilla ohjeilla.

Muuta ääniasetuksia

1. Valitse TV-sarja tai elokuva.

2. Valitse nimikkeen kuvaussivulta Ääni ja tekstitys.

3. Varmista kohdasta Ääni, että Stereo on valittuna.

4. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Uudemmat Roku-mallit

Onko sinulla 5.1-surround-ääni käytössä?

Jos sinulla on 5.1-tilaääni käytössä ja:

• Olet liittänyt Rokun televisioon A/V-liitännän kautta, sen on tuettava Dolby Digital Plus -teknologiaa, jotta se voi purkaa ja toistaa 5.1-ääntä. Jos vastaanottimesi tukee ainoastaan Dolby Digital ‑teknologiaa tai ei lainkaan Dolby surround ‑ääntä, 5.1-sisällön toistaminen ei onnistu.

• Rokua ei ole liitetty A/V-liitännän kautta, tai jos vastaanottimesi tukee Dolby Digital Plus -teknologiaa, jatka alla oleviin ohjeisiin.

Jos 5.1-surround-ääni ei ole käytössä, jatka ongelman ratkaisemista alla olevilla ohjeilla.

Muuta ääniasetuksia

1. Toista tv-sarja tai elokuva.

2. Paina alas osoittavaa nuolta tv-sarjan tai elokuvan toiston aikana.

3. Valitse Ääni ja tekstitys.

4. Varmista kohdasta Ääni, että ei 5.1 on valittuna.

5. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows-tietokone

Päivitä tietokoneesi ääniohjain

Ongelman voi korjata näin:

Jos näistä toimista ei ole apua tai sama ongelma toistuu verkkoselaimessa, ota yhteyttä tietokoneen valmistajaan ja pyydä apua ääniohjaimen vianmääritykseen.

Päivitä IDT High Definition -äänikoodekki

Tarkista tietokoneen valmistajan sivustolta, onko siellä saatavilla Windows 10:n kanssa yhteensopiva ääniohjain. Jos et ole varma, mikä ohjain sinun tulisi ladata tai miten sen asennus tapahtuu, tietokoneen valmistaja osaa auttaa tässä.