Netflix sanoo: Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. (-14)

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla tämän virheilmoituksen

Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. Yritä myöhemmin uudelleen. (-14)

Se viittaa yleensä ongelmaan verkkoyhteydessä. Seuraa alla olevia vianmääritysohjeita.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.