Netflixin virhe U7361-1254-C00D4E85

Jos saat Windows 10 -tietokoneella virhekoodin U7361-1254-C00D4E85, se viittaa se yleensä siihen, että jotkin laitteeseen tallennetut tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Valitse Käynnistä-valikon tehtäväpalkista Microsoft Store avataksesi sen.

2. Klikkaa Lisää lisää-kuvake > Lataukset ja päivitykset (Downloads and Updates).

3. Klikkaa Netflixin oikealta puolelta Lataa latauskuvake.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Poista valikoiva hallintatila (Exclusive Control Mode) käytöstä

1. Valitse työpöydän vasemmassa alakulmassa oleva Käynnistys-kuvake (Start).

2. Kirjoita hakupalkkiin Ääni (Sound).

3. Valitse hakutuloksista äänten hallintapaneeli (Sound Control Panel).

4. Kun äänten hallintapaneeli avautuu, valitse Toisto-välilehti (Playback).

5. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella nykyistä äänilaitetta. (Se on merkitty vihreällä väkäsellä.)

6. Valitse Ominaisuudet (Properties).

7. Valitse Lisäominaisuudet-välilehti (Advanced).

8. Poista valinta kohdasta Salli sovellusten ottaa tämä laite omaan käyttöönsä (Allow applications to take exclusive control of this device).

9. Ota asetus käyttöön klikkaamalla OK.

10. Kokeile Netflixiä uudelleen.