Kuinka hallitsen mobiilidatan käyttöä Netflixissä?

Voit hallita Netflixin mobiilidatan käyttöä, kun käytät mobiiliverkkoa striimaukseen iOS- tai Android-mobiililaitteella.

Muuta mobiilidatan käyttöasetuksia

Tilisi mobiilidatan käyttöasetusten muuttaminen on helpoin tapa vähentää Netflixin katsomiseen käytettyä dataa. Voit valita haluamasi kuudesta datankäyttöasetuksesta. Kukin seuraavista arvioista on yhtä striimausta kohden:

• Pois päältä - Voit striimata laitteella vain, kun käytössäsi on Wi-Fi-yhteys.

• Automaattinen - Netflix valitsee datankäyttöasetuksen, jossa yhdistyy kohtuullinen datan käyttö ja hyvä videonlaatu. Tällä hetkellä asetuksella voi katsoa noin 3 tuntia / Gt.

• Matala - Katso noin 4 tuntia / Gt

• Keskitaso - Katso noin 2 tuntia / Gt

• Korkea - Katso noin 1 tunti / Gt

• Rajoittamaton - Suositellaan vain, jos sinulla on rajoittamaton datasopimus. Tällä asetuksella sisältöä striimataan korkeimmalla laadulla, joka on saatavilla laitteeseesi ja katsottavaan sisältöön. Tällä asetuksella käyttö saattaa olla 1 Gt / 20 minuuttia tai enemmän riippuen laitteesta ja verkkonopeudesta.

Näin valitset mobiilidatasopimukseesi parhaiten sopivan asetuksen:

• Valitse Netflix-sovelluksessa Valikko-kuvake. Se näkyy joko kuvakkeena vasemmassa yläkulmassa tai kuvakkeena oikeassa yläkulmassa.

• Valitse Sovellusasetukset.

• Valitse Mobiililaitteen datansiirto.

• Valitse haluamasi asetus.

Jos teet muutoksia data-asetuksiin mobiililaitteesta, ne koskevat kyseistä laitetta vain kun striimataan mobiiliverkossa. Kun sinulla on Wi-Fi-yhteys käytössä, pyrimme striimaamaan korkeimmalla yhteysnopeuteesi ja katsomaasi sisältöön soveltuvalla laadulla.

Jos olet tehnyt asetuksen myös kaikkien laitteiden datan käyttöön Toiston asetuksista Tili-sivullasi, mobiililaitteilla striimaus ei ylitä tätä asetusta. Lisätietoja toiston asetuksista on kohdassa Kuinka hallitsen Netflixin datan käyttöä?