Näin hallitset Netflixin käyttämän datan määrää

TV-sarjojen ja elokuvien katselu Netflix-sovelluksella kuluttaa vaihtelevia määriä dataa tunnissa kuvanlaadusta riippuen. Voit säätää datan käytön asetuksia seuraavilla ohjeilla.

Verkkoselain
Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

Netflix tarjoaa 4 vaihtoehtoa datan käyttöön.

Datan käyttö tunnissa laitetta kohti:

1. Matala: Perustason kuvanlaatu, korkeintaan 0,3 Gt

2. Keskitaso: Normaali kuvanlaatu, korkeintaan 0,7 Gt

3. Korkea: Paras kuvanlaatu:

• Normaali kuvanlaatu: korkeintaan 1 Gt

• Teräväpiirto: korkeintaan 3 Gt

• Ultra HD (4K): korkeintaan 7 Gt

4. Automaattinen: Säätää datankäyttöä automaattisesti niin, että kuvan laatu on paras mahdollinen, joka nykyisellä yhteysnopeudellasi voidaan saavuttaa.

Muuta datankäyttöasetuksia

Tilin jokaisella profiililla voi olla erilaiset datankäyttöasetukset. Näin muutat asetuksia:

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Toiston asetukset.

4. Valitse haluamasi datankäyttöasetus.

Huomautus:
    Datan käyttörajoitukset voivat heikentää kuvanlaatua.
  5. Valitse Tallenna.

Netflix tarjoaa 4 vaihtoehtoa mobiilidatan käyttöön:

1. Automaattinen: Netflix-sovellus valitsee asetuksen, jossa yhdistyy kohtuullinen datan käyttö ja kuvanlaatu. Voit katsoa noin 4 tuntia / Gt.

2. Vain Wi-Fi: Striimaa vain Wi-Fi-yhteydellä.

3. Säästä dataa: Katso noin 6 tuntia / Gt.

4. Maksimidata:

• Paras mahdollinen kuvanlaatu laitteelle ja katsottavalle sarjalle tai elokuvalle.

• Saattaa käyttää 1 Gt/20 min tai enemmän laitteesta ja verkkoyhteyden nopeudesta riippuen.

• Suositellaan vain, jos sinulla on rajoittamaton datasopimus.

Huomautus:
Jos olet määrittänyt myös Netflixin datankäyttöasetuksen, mobiililaitteilla striimaus ei ylitä tätä asetusta.

Muuta mobiilidata-asetuksia

Näin valitset mobiilidatasopimukseesi parhaiten sopivan asetuksen:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Videon toisto alta Mobiililaitteen datansiirto .

• Jos haluat säätää latausten data-asetuksia, kytke Vain Wi-Fi päälle tai pois päältä kohdassa Lataukset

6. Valitse haluamasi asetus.

Huomautus:
Et voi muuttaa tätä asetusta, jos Automaattinen on valittuna tai jos sinulla on keskeneräisiä latauksia. Jos haluamasi data-asetus on harmaana, laita Automaattinen pois päältä tai peruuta kaikki keskeneräiset lataukset tai odota, että ne ovat latautuneet, ja yritä uudelleen.