Netflixin virhe M7353

Anteeksi keskeytys
Pyynnössäsi on ongelma.
Virhekoodi M7353

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Windows-tietokoneet

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Irrota kakkosnäytöt

Irrota tietokone ulkoisista näytöistä sekä televisiosta ja yritä toistaa TV-sarja tai elokuva uudelleen. Jos tämä korjaa ongelman, on todennäköistä, että ulkoinen näyttösi tai televisiosi ei tue HDCP-kopiosuojausta.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.

Mac-tietokoneet

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-eväste

1. Siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies. Näin kirjaudut ulos tililtäsi.

2. Valitse Kirjaudu sisään (Sign In) ja kirjoita Netflix-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Chromen laajennukset käytöstä

Jos käytät Chromea, voit ottaa tarpeettomat laajennukset pois käytöstä.

1. Kirjoita osoitekenttäänchrome://extensions.

2. Poista käytöstä laajennukset, jotka ovat käytössä.

Huomautus:
    Chrome-sovelluksissa (Chrome Apps) lueteltuja laajennuksia ei tarvitse poistaa käytöstä.
  3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos nämä toimenpiteet ratkaisevat ongelman, kokeile ottaa laajennukset käyttöön yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä niistä estää Netflixiä toimimasta kunnolla.

Irrota ulkoiset näytöt

Irrota tietokone ulkoisista näytöistä sekä televisiosta ja yritä toistaa TV-sarja tai elokuva uudelleen. Jos tämä korjaa ongelman, on todennäköistä, että ulkoinen näyttösi tai televisiosi ei tue HDCP-kopiosuojausta.

Katso Applen verkkosivuilta lisätietoja tuetuista näytöistä.

Jos käytät tietoturvaohjelmistoa

Nämä ohjeet on tarkoitettu vain kokeneille tietokoneenkäyttäjille.
  • Asenna tietoturvaohjelmistoosi saatavilla olevat päivitykset.

• Poista tietoturvaohjelmisto väliaikaisesti käytöstä ja kokeile Netflixiä uudelleen.

• Jos ongelma korjautuu tietoturvaohjelmiston ollessa pois käytöstä, ohjelmisto saattaa olla vanhentunut tai se saattaa tahattomasti häiritä Netflixin toimintaa. Ota ohjelmisto uudelleen käyttöön ja kysy neuvoa ohjelmiston valmistajalta.