Netflixin virhe -11819

Jos saat virhekoodin -11819, se tarkoittaa yleensä sitä, että jotkin laitteeseen tallennetut tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Apple TV

Käynnistä laite uudelleen
  1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen
  1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.